top of page
Sök

Hur du övervinner din rationalisering (rationella lögner)
Låt oss börja med en kort beskrivning av vad rationalisera (rationella lögner) är... mycket kortfattat beskrivet är det när du önskar något på en medveten nivå men det är inte i linje med dina omedvetna tankar, känslor, övertygelser och beteenden.


Den del av din hjärna som driver dig och står för 97% av alla dina handlingar, tankar, beteenden, gör det på en nivå under ditt medvetande.


Så även om du säger till dig själv att du önskar och önskar vissa saker i ditt liv när de inte är i linje med din undermedvetna hjärna kommer din hjärna att säga att det inte är bra för dig eftersom en av hjärnans huvudfunktioner är att hålla dig säker.


Det är då du börjar höra dig själv säga "rationella lögner" till dig själv, något i linje med:


- Det här är inte för mig egentligen

- Jag är inte säker på att det här steget är det rätta för mig just nu

- Jag är bättre som jag är just nu

- Jag kan lägga det här åt sidan och tänka på det senareEller någon annan typ av "lögn" som kommer att hålla dig i din komfort zon även om du är obekväm där.


Din hjärna kommer snarare att göra dig obekväm i din komfort zon. Hur hjärnan fungerar vet vi nu tack vare Harvard Universitys forskning liksom andra institut i världen är superbra på att göra sitt jobb: hålla oss säkra och använda mindre mängd energi.


Med andra ord gillar din hjärna inte förändring, än mindre en större förändring. Frågan är nu hur vi ska komma förbi detta eller är vi dömda att hålla oss obekväma i vår komfort zon? Ja, det finns sätt att stoppa det rationella, lögner och nej, vi är inte dömda att hålla oss obekväma.Här är några saker du kan prova:


#1 Visualisera vad det är du önskar. Skriv ner din vision med så mycket levande beskrivning som möjligt. Vad gör du, säger, känner? Vem är du med? Vad gör de, säger, känner? Inkludera färger, ljud, texturer.


#2 Läs din vision högt dagligen och ta in känslorna du känner medan du gör detta

När du har gjort detta, kontakta oss så kan vi vägleda dig i din resa mot att bli de ledare du vill vara och att du vet att du är i ditt sinne.Vi vet att det finns ett par hinder som varje ledare stöter på och vi vet hur vi kan hjälpa dig att övervinna dem med en beprövad process och med 100% kundnöjdhet.> Kom igång idag <

39 visningar0 kommentarer

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page