top of page
A presentation at the office
Brighter Leaders' Company Logo
EMCC-Global-Accreditation-Logo-EQA-300x166.png

BRIGHTER LEADERS

Brighter Leaders sticker ut för både smarta (ljusa) och målinriktade ledare samt lyhörda och öppna för att få kontakt med sitt sanna jag och andra (ljusa som i lysande). Arbetssättet bygger på att uppmuntra till reflektion och hjälper genom erfarenheter och verktyg till nya insikter som leder till konkreta handlingar.

 

Brighter Leaders tror att ledarskapsförmåga kan tränas och förbättras. Genom att anpassa dessa kompetenser till varje enskild situation ökar effektiviteten både på individ- och affärsnivå.

 

En persons framgång skapar glädje, motivation och tillfredsställelse. Att nå önskade resultat och mål med balans i livet är en härlig känsla som boostar individen och miljön runt omkring.

 

Tillsammans med våra kunder skapar vi en motiverad känsla och positiv utveckling för teamet, individen och företaget. Brighter Leaders vill bidra med kunskap, insikter och verktyg för att förbättra ledarskapsförmågan för den som vill växa och utvecklas.

About Brighter Leaders

Företagsledare som litade på Brighter Leaders

h-m-logo.png
Spotify png logo.png
mediamarkt png logo.png
Adobe pgn logo.png
lego pgn logo.png
ericsson png logo.png

LIZZIE CLAESSON

Brighter Leaders grundades av Lizzie Claesson. Hon har en bakgrund som managementkonsult och har i över 20 år gett kunderna rätt verktyg och kunskap för att hjälpa dem att nå sin fulla potential, vilket har banat väg för individens och företagets framgång. Lizzie har en svensk, spansk, engelsk och dansk coachningscertifiering ackrediterad av European Mentoring and Coaching Council (www.emccglobal.org)

 

"Stop worrying about how to level up your leadership" är en e-bok skriven av Lizzie för att hjälpa kunder att vidta inspirerade åtgärder för att uppnå sina mål och drömmar, genom att hjälpa dem att söka svaren inom dem.

EMCC-Global-Accreditation-Logo-EQA
Lizzie Claesson Leadership.jpg

Lizzie Claesson

Brighter Leaders' Founder & CEO

Meet Lizzie
Results for our customers

KUNDOMDÖME

”Jag har haft kontakt med Lizzie under ett antal år och anlitat henne när jag var chef inom offentlig sektor, där hon höll i ett personlig ledarskapsprogram för mig. Under den tiden jag har haft förmån att känna Lizzie har jag kommit att uppskatta den ärlighet, tillförlitlighet, kunskap och engagemang som hon har uppvisat. Jag rekommenderar varmt Lizzie och min ambition är att kunna anlita henne igen i min nuvarande position.”

Raymond Holmström, HR-chef/ Gruppchef på Projektstaben

HITTA OSS

HItta Brighter Leaders.jpg

SOCIALA MEDIA

KONTAKTA OSS

 

       Hör av dig

       Skicka oss en e-post

       Hitta till våra kontor

Telefonnummer

E-post

Plats

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok
Find us
bottom of page