top of page
A presentation at the office
Brighter Leaders' Company Logo
EMCC-Global-Accreditation-Logo-EQA-300x166

BRIGHTER LEADERS

Vår grundprincip är att vi specialiserar oss på att omvandla individer som underpresterar till att leverera exemplariska resultat. Brighter Leaders är känt för att utveckla skarpsinniga ledare som inte bara uppnår sina mål, utan också är experter på att knyta äkta band till sig själva och andra. Vår metod betonar vikten av självreflektion och använder sig av beprövad erfarenhet och strategiska verktyg för att väcka insikter som leder till konkreta åtgärder.

Vi tror att ledarskap är en kompetens som inte är statisk, utan något som ständigt kan och bör förbättras och finslipas. Genom att anpassa dessa kompetenser till varje unikt scenario, frigör vi en ökad effektivitet som gynnar såväl den enskilda individen som hela organisationen.

Den positiva effekten av en persons framgångar är otvetydig – det sprider glädje, tänds motivation och skapar tillfredsställelse. Att nå och överträffa mål, samtidigt som man upprätthåller en balans i livet, ger en djup känsla av uppfyllelse som inspirerar både individen och den omgivande gemenskapen.

I samverkan med våra kunder  bygger vi en kultur av engagemang och positiv utveckling för både team och enskilda individer, samt på företagsnivå. Brighter Leaders är dedikerade till att dela med sig av kunskap, insikter och användbara verktyg för att höja prestationen hos de ledare, team och anställda och få dem att överträffa förväntningarna.

About Brighter Leaders

Företagsledare som litade på Brighter Leaders

h-m-logo
Spotify logo
mediamarkt logo
Adobe logo
lego logo
ericsson logo
Captura de ecrã 2023-11-27, às 10.29.22
pngimg.com - walt_disney_PNG29
png-transparent-euroclear-security-finance-clearing-central-securities-depository-business-text-service-orange-thumbnail-removebg-preview
Captura_de_ecrã_2023-11-27__às_10.41.01-removebg-preview
Captura de ecrã 2023-11-27, às 10.29.54
cropped-startsteget_logga
0x0
Captura de ecrã 2023-11-27, às 11.30.46
camurus-ab-logo-208401
Captura_de_ecrã_2023-11-27__às_11.42.34-removebg-preview
slacozpfjyvurp7q7whx.webp
Volvo-Iron-Mark-Black
delaval-logo
lacc88nsfocc88rsacc88kringar-logo_5f3e460e7fe64

LIZZIE CLAESSON

Lizzie Claesson, grundaren av Brighter Leaders, ger en djup förståelse för den unika press som VD:ar, HR och chefer möter. Med en skarp insikt i begränsningar av tid och budget, utnyttjar Lizzie sin expertis för att erbjuda innovativa lösningar som syftar till att revolutionera de anställdas prestationer. Hennes mål är att inte bara möta utan överträffa företagets KPI:er.

 

Med en bakgrund som managementkonsult och 25 års affärserfarenhet har Lizzie utrustat många kunder med de nödvändiga verktygen och kunskaperna för att nå sin fulla potential, vilket väsentligt bidrar till både individuell och företags framgång. Hennes olika kvalifikationer inkluderar svensk, spansk, engelsk och dansk Coachingcertifieringar som ackrediteras av European Mentoring and Coaching Council. (www.emccglobal.org)

 

I december 2022 uppmärksammades Lizzies exceptionella coachingförmåga när hon utsågs till en av Stockholms främsta coacher av Influence Digest.


Dessutom är Lizzie en bestseller författare med effektfulla verk som  'Stop Worrying About How To Level-Up Your Leadership' och 'From Suffering to Surfing,' den senare som nådde #1-platsen på Amazon.

Lizzie Claesson Leadership

Lizzie Claesson

Brighter Leaders' Founder & CEO

EMCC-Global-Accreditation-Logo-EQA
Meet Lizzie
About page
Results for our customers

KUNDOMDÖME

"When I met Lizzie one year ago I was not sure about my personal nor professional next steps!
It can happen to anyone, especially after a great 4,5 years experience where I put all my energy at work! Now thanks to Lizzie´s warm approach combined with personalised and professional advice, I feel much stronger and certain about my qualities, my leadership profile and weaknesses to improve myself while enjoying all aspects of life!"

 

"This would not have been possible without Lizzie´s approach and understanding, therefore I highly recommend her for personal and/or group leadership coaching to any forward looking company or individual wanting to make an impact and be satisfied in life! Thank you Lizzie for all you did for me!"

Eva Panerese, Senior Director Marketing at Global level

HITTA OSS

Hitta Brighter Leaders

SOCIALA MEDIA

KONTAKTA OSS

 

       Hör av dig

       Skicka oss en e-post

       Hitta till våra kontor

Telefonnummer

E-post

Plats

  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube
Find us
bottom of page