top of page

Vår Vision, Mission och Kärnvärden

Brighter Leaders Vision är att bli ett ledarskaps- och coachningsföretag på flera miljoner dollar som arbetar med kunder över hela världen. Genom Brighter Leaders hjälper vi oss att växa och påverka samhället positivt.

Vårt uppdrag är att hjälpa tusentals människor att stärka sitt ledarskap och kompetens, så att de konsekvent vidtar inspirerade åtgärder för att uppnå sina mål och drömmar.

Vi hjälper dem att söka svaren inom oss.

Vi katalyserar processen med självförståelse så att ledare och klienter uppnår sina mål snabbare och enklare än någonsin tidigare och släpper fria självtvivel och begränsande övertygelser.

 

Våra kärnvärden representeras av vårt team, integrerade av människor med flera kulturell bakgrund som delar en djup önskan att hitta lösningar, som vill balansera känslomässiga sinnestillstånd och hjärta. Fantastiska individer som vill höja sina kommunikations- och ledarskapsförmåga, som inte ger upp och är öppna för att lära och växa både mentalt och känslomässigt. Tillsammans växer vi, delar, lär oss, feedforward och har kul!

Möt Teamet

Lizzie Claesson Brighter Leaders' Founder and CEO & Certified Executive Coach

Lizzie Claesson

Brighter Leaders' Founder & CEO | Certified Executive Coach

Neusa Cordeiro profile photo

Neusa Cordeiro

Web Editor | SEO | UX/UI Design Officer

Julia Andersson.jpeg

Julia Andersson

Social Media Officer

Priya Picture.jpeg

Priya Chimnani

Client Quality Officer

Benjamin_Appiah_photo_png.png

Benjamin Appiah

Lead Generation/LinkedIn Event Officer

Se varför det är värt att gå med oss

Att vara en del av en dynamisk inkluderande kultur där anställda kan växa och utvecklas för att bli den bästa versionen av sig själva. Vi bryr oss om vårt team så det är viktigt att hjälpa dem att utveckla sina färdigheter och ha tillgång till webbseminarier och forum för deras specifika kunskapsområden.

 

Genom att arbeta sida vid sida med en transformationscoach utvecklar medarbetarna sitt inre spel, det vill säga deras tankesätt och trossystem som hjälper dem att släppa blockerare samtidigt som de uppnår sina mål och personlig utveckling.

Working Together

Vi anställer inte just nu!

Rekryterar vi för närvarande inte till några tjänster på Brighter Leaders. Däremot kan vi anställa ny personal för en mängd olika roller, så kom gärna tillbaka snart och håll ett öga på våra sociala mediekanaler.

bottom of page