top of page
Sök

Ditt liv är till stor del på autopilot


Det är därför du fortsätter att få de resultat du inte gillar igen.


Att förstå hur vår hjärna fungerar gör det lättare att få den ur autopiloten. Den senaste forskningen inom hjärnforskning visar att upp till 98 % av alla våra tankar, känslor och beteenden är automatiserade.


Du kanske undrar hur det kan vara så? Den undermedvetna delen av vår hjärna är ansvarig för att reglera alla vår kropps funktioner utan att vi behöver tänka på det alls. Visst är det bra! Föreställ dig det motsatta scenariot ... att behöva tänka innan du andas, innan du börjar gå, innan du blinkar, du förstår!


Hur fantastisk vår hjärna än är att ta hand om alla dessa åt oss medan vi är engagerade i andra saker har sin baksida. Det är nu bevisat att hjärnans två viktigaste funktioner är att:


1. håll oss säkra

2. spara energi


Det är därför vår hjärna automatiserar så mycket den kan, även tankar och känslor som kommer att avgöra våra handlingar.


Att sätta mål är lätt för oss. Vi gör det hela tiden. Att uppnå dem är en annan sak. Detta beror på att vi sätter upp våra mål med vår rationella hjärna, även kallad Executive Network (står endast för 2-3% av våra beslut) men vi uppnår dem i vår undermedvetna hjärna även kallad Default Mode Network. Ju mer vår undermedvetna hjärna håller oss säkra och sparar energi desto mer kommer den att automatisera tankar, känslor och beteenden.


För att nå dina mål, för att få andra resultat än de du får i ditt liv, för att bryta dig loss och slå igenom måste du arbeta med ditt inner game. Låt mig dela med mig av några tekniker för att göra detta:


- omformulera dina tankar och känslor

- ändra dina "sanningar" om dig själv

- var medveten om din inre dialog

- gör en committment med dig själv

- när du väl har bestämt dig för en handling, FULLFÖJL DET!


Brighter Leaders arbetar med PDEE™ coachingmetoden och använder bland annat QLT™ för att hjälpa dig att få de resultat du verkligen vill ha snabbare och enklare. Vi guidar dig och hjälper dig på vägen tills du tänker, känner och agerar på ett mer kraftfullt sätt så att du bryter dig loss från din hjärnas invanda mönster som håller dig på samma plats med de resultat du alltid har fått. Med oss rör du dig framåt mot det liv du drömmer om och föreställer dig.


Om du är redo att göra en förändring i ditt yrke- och privatliv skicka ett mail till: lizzie.claesson@brighterleaders.com där du svarar på dessa tre frågor:


✅ Vilken är din största utmaning just nu?

✅ Hur skulle ditt liv förändras när du har lyckats övervinna din utmaning?

✅ Vad håller dig tillbaka?


🔔 Jag kommer att välja 3 ledare. Om du kvalificerar får du 15 min med mig där jag kommer att coacha dig genom din utmaning.


47 visningar0 kommentarer

댓글

별점 5점 중 0점을 주었습니다.
등록된 평점 없음

평점 추가
bottom of page