top of page
Sök

Prioritera dig själv denna vår

Uppdaterat: 25 apr. 2022


Om du är van vid ett högt tempo i ditt liv, att ha mer på listan som inte är gjort än det som är gjort kan denna vår vara den möjlighet du behöver. Ta chansen att ta ledigt på helgerna och spendera den med din familj och dina vänner. Njut av god mat, tid att vara ute i naturen. Sätt dig ner och njut av lite inspirerande läsning som kan ge dig energi, motivera dig och uppmuntra dig att vidta rätt åtgärder.


När du tar de rätta steg minskar du dina nivåer av stress och ångest.

Det handlar inte så mycket om att göra utan att göra det som är rätt i linje med det som ger dig den högsta avkastningen på energi och välbefinnande. Fråga dig själv om du fyller dina dagar med aktiviteter som gör andra glada och tar bort din energi eller om du är medveten om dina egna behov? Du kanske kommer ihåg hur säkerhetsinstruktionerna lyder varje gång du flyger: i nödfall faller luftmaskerna ner. Sätt på din egen mask först innan du hjälper andra.


Så ta den här tiden. Det här är din tid. Låt inte allt måsten ta bort din energi. Om du vill läsa fler inspirerande texter kan du titta på e-Boken: Stop Worrying about How to Level-Up your Leadership.

10 visningar0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page