Sök

Lyssna på din intuition

Uppdaterat: 23 nov.Kommer du ihåg den gången när du gav det där perfekta svaret eller sa de rätta orden som var lämpliga för situationen eller som var precis vad den andra personen behövde höra?


Eller hittade du lösningen på ett problem när du tränade, duschade, promenerade till jobbet eller gjorde något helt annat?


Kanske var du i ett möte och på något sätt började du dagdrömma och trots att du var närvarande i din kropp var du mentalt någon annanstans - och så händer plötsligt violà-magi! Den tanken kommer till dig. Uttrycket ”glödlampan tändes” blir verklighet, utan att du har ansträngt dig.Har du någonsin undrat varför det händer och har du någonsin haft tanken "Jag önskar att det bara fanns en knapp som jag kunde slå på för att plötsligt få dessa fantastiska idéer, för att få dessa fantastiska ord att komma ur min mun. Jo du förstår, nätverket i vår hjärna som kallas "fantasi" aktiveras lätt när vi dagdrömmer eller är väldigt avslappnade i ett gott sinnestillstånd. Det är då vi har möjlighet att få tillgång till dessa upplevelser.När vi är stressade – aktiverar vi stresscentret i vår hjärna och inaktiverar motivationscentret. Ett sätt att få fler av dessa erfarenheter är att arbeta med din stresshantering. Genom att vara medveten om när du känner stress. Det kan vara psykisk stress, oro, ångest. Det kan vara att inte veta om framtiden som kan skapa stress. Det kan vara en familjesituation, en svår utmaning på jobbet. Det kan vara olika saker som skapar stress. Du kanske är något mer eller något mindre medveten om vad som skapar din stress.Det första steget att ta är att erkänna den stressen och hitta svaret på vad som verkligen skapar den, vilket kanske inte nödvändigtvis är det första svaret du kommer på.När du får svar, f