top of page
Sök

Så lyckas du skifta fokus

Hur låter tanken på att vara vinnare istället för att vara offer?

Dina tankar är motorn till dina känslor och beteenden. Allt skvalpar ut från dina tankar och skapar en positiv eller negativ inverkan beroende på dina initiala tankar.

Ett första steg är därför att vara medveten om dina tankar och inre dialoger utan skuld, skam, dömande eller försvar. När du väl har identifierat dem är det dags att bestämma om dessa tankar stärker dig eller dränerar dig på energin.


Positiva tankar du vill förstärka. Frågan är: vad vill du göra med dina negativa tankar? Jag förstår att ditt rationella svar är att ta bort dem, inte ha dem längre men du ser att det är något djupare än så. För om allt som behövdes var den rationella viljan så skulle ingen av oss någonsin ha tankar som förminskar oss själva och andra.


Så du kanske frågar dig själv: hur skiftar jag fokus så att jag kan få min uppmärksamhet att flöda mot det jag önskar istället för det jag vill komma ifrån?


Det finns ett par övningar och verktyg som Brighter Leaders arbetar med som du förmodligen kommer att vara intresserad av att veta mer om. Kontakta oss för ett utforskande samtal så berättar vi mer: lizzie.claesson@brighterleaders.com


100 visningar0 kommentarer

Kommentarer

Bedømt til 0 ud af 5 stjerner.
Ingen bedømmelser endnu

Tilføj en rating
bottom of page