top of page
Sök

Hur du övervinner rädslan för att misslyckas


Under åren har jag träffat många ledare som bär med sig tyngden av rädslan för att misslyckas. Vad är ett misslyckande egentligen och gör det faktum att vi misslyckas oss till ett misslyckande?


Även om vi kan vara rädda för att svika andra, är de första vi fruktar att svika, oss ​​själva. Att inse detta är ett stort första steg och är kopplat till vår självbild. Ju mer vi vet om oss själva, ju mer vi accepterar alla våra kanter desto mindre kommer vi att frukta att svika oss ​​själva. När du som ledare kommer till den vändpunkten kommer du inte längre att vara rädd för att svika andra. Detta är en läroprocess där vi har erfarenhet och vi hjälper dig gärna.


Misslyckanden och framgångar är återkopplingsslingor. Genom att fokusera på vad de berättar för dig, på vad du kan lära dig av dem flyttar du ditt fokus till något produktivt. Du blir en utforskare av dina egna upplevelser.


Rädslor finns först i vår hjärna. Ju mer vi ger dem bränsle desto större blir de. I vissa fall har rädslor vuxit så mycket att vi behandlar dem som verkliga. Enbart vid tanken på dem kan vår kropp börja svettas, vårt hjärta kan slå snabbare, vår kroppstemperatur kan stiga eller minska, vår hudfärg kan förändras.


Det är därför utvecklingsprogram kan vara så effektiva när de görs av erfarna proffs. En av de saker du kommer att upptäcka med Brighter Leaders coachingprogram är hur du omformulerar dina rädslor. Ta kontakt med oss och lär dig hur du kan uppgradera ditt ledarskap så att ingen rädsla hindrar dig från att uppnå dina drömmar!


14 visningar0 kommentarer

Yorumlar


bottom of page