top of page
Sök

Hur du går från möjlighet till förutsägbarhetHåller du med om att vi alla föds med massor av möjligheter? Vi kan potentiellt uppnå storhet, stora mål, leva ett mycket lyckligt liv. Allt detta är möjligt men möjligheten ensam är inte vad som kommer att göra detta till verklighet.


Det är möjligt för dig att uppnå 100 % av dina mål. Men att ha vetskapen om att det är möjligt räcker inte. Skulle det inte kännas bra att veta med säkerhet att du kommer att uppnå 100 % av dina uppsatta mål och börja förutsäga när de kommer att bli sanna istället för att hoppas att de kommer att bli sanna?


Vad är det som skiljer framgångsrika från icke framgångsrika ledare? Jag skulle vilja säga att det är tre saker: mindset, färdigheter & kunskap och handling.


Om du, när du reflekterar över ditt ledarskap, inser att du behöver förbättra din feedback förmåga, kan ett litet första steg vara att ta reda på var du kan lära dig mer om feedback tekniker, då kanske du stöter på det senaste inom feedback: feed forward.


Verkar det troligt att om du inte ändrar något i ditt ledarskap, du inte uppgraderar ditt tänkesätt, du uppgraderar inte dina färdigheter och kunskaper eller om du inte vidtar åtgärder kommer du att sitta fast där du är. Du kommer att göra saker på exakt samma sätt som du alltid har gjort.


Vilken effekt skulle ditt ledarskap ha i ditt liv både på jobbet och privat om du kunde få din undermedvetna hjärna att agera för dig istället för mot dig. Tänk på ett barn, ett litet barn, som är mörkrädd. Vad händer i detta barns hjärna?


Han tänker så starkt i sin fantasi att det finns ett spöke, eller ett monster, eller någon hemsk Jack the Ripper som väntar på att slå till i mörkret utanför dörren till hans rum, eller inuti hans garderob, eller till och med under sängen. Så mycket att för det här barnet blir denna tro verklighet i hans hjärna.


Tänk nu på dig själv, vilken typ av undermedvetna leder dig, begränsar dig genom att säga till dig: nej, du kommer aldrig att nå de målen, du kommer aldrig att kunna göra det, nej det är inte till dig. Eller till och med säga nej det där är inte du.


Berättar den regelbundet vad du inte kan göra? Samtidigt finns det en stor möjlighet. Vad skulle hända om din undermedvetna hjärna å andra sidan sa till dig: åh! Du kommer definitivt att uppnå de målen! Ja, det är till dig!


Övertygelser som har empowering karaktär kommer att ta dig framåt mot dina visioner och mål, medan övertygelser som har disempowering karaktär kommer att hålla dig fast.


Vill du röra dig framåt för att göra sann din vision om din framtid? Ta ett första steg genom att komma i kontakt med

. Framtiden är redan här, skjut inte upp det mer.

118 visningar0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page