top of page
Sök

Hur mycket av din potential använder du egentligen?

Uppdaterat: 17 aug. 2022

Uppfattningen att vi bara använder 10% av hjärnans kapacitet är en myt. Nyare forskning visar att vår hjärna använder all sin kapacitet hela tiden. Det är en fantastisk biodator!

Men det är sant att vi inte använder all vår potential.

Frågan: Varför är det så?, är inte lika intressant som: Hur kan du använda mer av din potential.


Vi träffar många ledare och det här är en utmaning vi hör ofta. Ledare som upplever detta delar med oss att de känner sig omotiverade, med låg energi, inte säkra på vilken typ av förändring de önskar. De har ibland till och med en känsla av överväldigande, otillfredsställelse eller frustration.


Om du upplever någon av dessa känslor vill vi hjälpa dig att övervinna dem och ändra dem till känslor av tillfredsställelse, energi, motivation, prestation, lycka.


Processen kan vara längre eller kortare beroende på din specifika situation. Om du vill boka ett upptäcktssamtal bedömer vi gärna vilken typ av utmaning du har. Vi har bara några få tidsluckor på 15 min att erbjuda.


Under tiden vill vi dela med oss av en enkel övning som du kan prova på egen hand direkt, varför vänta!


I ett lugnt och fridfullt sinnestillstånd, ta tre djupa andetag och var närvarande. Var medveten om din kropp, rummet eller utrymmet du befinner dig i, miljön som omger dig.

I detta tillstånd av medvetenhet hitta i ditt sinne situationerna där du kände dig helt uppfriskad, lycklig, uppfylld. Vad gjorde du? Vilka var med dig? Försök att återställa så många detaljer från dina minnen som möjligt och rätta till dem, även om det bara är lösa ord.


När du är klar, ta en paus från ditt skrivande för att skapa lite fysiskt avstånd. Rör dig i olika riktningar medan du tittar på orden. Låt sedan din fantastiska hjärna och intuition göra resten av arbetet.


Dela gärna din erfarenhet med oss i kommentarsfältet nedan.


Om den här övningen inte var lätt för dig kan du göra det bättre med lite vägledning.

Boka ett upptäcktssamtal med oss, vi hjälper gärna till. Vi har bara några få tidsluckor på 15 min att erbjuda.


Lycka till!

383 visningar0 kommentarer

Commentaires


bottom of page