top of page
Sök

Hur hälsosam är din organisationDen senaste neurovetenskapliga forskningen visar att vi inte bara har en utan två hjärnor. Om inte på en fysisk nivå så åtminstone på en neurologisk nivå.


Vår medvetna hjärna - som ansvarar för cirka 2-3% av all vår mentala aktivitet och vår undermedvetna hjärna som tar ledningen för allt vi gör. Det innebär att cirka 97% av alla våra aktiviteter sker på en nivå som vi inte känner till.


Tankar, känslor, beteenden, beslutsfattande, är sådant som sker under vår medvetandenivå.


Som chef eller ledare ser och hör du förmodligen hur några av dina team medlemmar då och då kämpar med olika utmaningar. Många av dessa utmaningar skulle kunna lösas på ett lättare sätt genom att lyfta medvetenhetsnivån.


Att vara en hälsosam organisation kan definieras på många olika sätt. Majoriteten av ledarna vi möter är dock överens om att när följande är närvarande blir arbetet roligare, mål uppnås snabbare och det skapas en hälsosam miljö:

  • Mer arbete gjort på kortare tid

  • Högre effektivitet

  • Känner mindre stress

  • Mer organiserad

  • Utvecklas personligen och som ledare

  • Känner mer stimulans på jobbet


Att investera i dina ledare genom väl valda metoder samt beprövade processer sparar både tid, hjärtesorg och pengar. Låt OSS göra grovjobbet så att du kan fokusera på kärnan i verksamheten.


Gör ditt team till din prioritet genom att ge dem verktygen för att växa som individer och i sina roller. Det ligger i människans natur att vilja känna en kontakt med människor, att känna en känsla av att det de gör har ett syfte. Som ledare tror vi att du vill inspirera ditt team och andra i ditt företag. Brighter Leaders kan hjälpa dig att skapa en bättre, roligare och kreativare arbetsmiljö där ni alla kan blomstra tillsammans.


Det är också viktigt att du möter ditt team där de är i sin utveckling för att nå sin fulla potential. Ditt team är bara så bra som du är.


Är du redo att gå in i ett mer medvetet ledarskap och bryta dig loss från undermedvetna hinder? Boka gärna en 15-minuters konsultation med oss.

6 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page