top of page
Sök

3 steg för att effektivt navigera i dina utmaningar utan att tappa fokus och energi

Har du någonsin känt känslan av att din energi fokuseras på fel saker som lämnar dig med känslan av att du inte kommer framåt i den takt du önskar?


Denna känslan kan förstärkas om du arbetar i en miljö som inte uppmuntrar din nyfikenhet och som inte får dig att växa som människa.


En miljö där saker görs som de alltid har gjort och anställda har arbetat där i många år för att få någon "nykomling" att känna sig som.... Tja, som en "nykomling" även efter några års arbete där.Låt oss dela med oss av tre saker du kan försöka förbättra din känsla av syfte och tillhörighet:  1. Våga utmana status quo med stärkande frågor som: vad kan vara effekterna och fördelarna med att prova X och Y? Om vi gör saker som vi alltid har gjort får vi de resultat vi alltid har fått: vad kan vi göra annorlunda? Vad kostar det oss att inte ändra?

  2. Upprätta så många interpersonella relationer som möjligt inom företaget för att få en bredare förståelse för var man kan hitta de allierade att förändra, människor som resonerar med din önskan att växa och utvecklas

  3. Arbeta med ditt eget tankesätt och hur du hanterar dina känslor. Det finns olika sätt att göra detta.Vi hjälper våra kunder med beprövade processer och effektiva verktyg som hjälper dem att komma loss och utveckla sina karriärer och personliga liv.24 visningar0 kommentarer

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page