top of page
Sök

Vad händer om du inte uppgraderar ditt ledarskap?Vad finns kvar av goda ledarskapsvanor, till exempel att boka tid i din kalender för reflektion, ha insikter som att veta när du behöver ge feedback till någon, men att inte göra det.

Eller att lära dig en ny ledarskapsförmåga men inte använda den, eller ha ett positivt tänkesätt med fokus på lösningar snarare än problem, men inte går hela vägen till konkret handling.


Det är nödvändigt att ha rätt tänkesätt (mindset), det är viktigt att skala upp dina ledarskaps kompetenser och kunskaper, men vad händer om du inte omsätter dessa i handling? Du behöver alla tre pelare: du behöver tankesätt, du behöver färdigheter och kunskap och du behöver handling.


Ta några minuter för att reflektera över ditt eget ledarskap. Vilken av dessa pelare känner du att du skulle behöva fokusera på för att ta ditt ledarskap till nästa nivå?


Du kanske är ambitiös, eller sugen på att börja arbeta direkt med ditt ledarskap, du kanske bestämmer dig för att du vill arbeta med alla tre pelarna. Det här är bra, i det här fallet behöver du en tydlig plan. Om du inte har en tydlig plan, schemalägg tid för att sitta ner och tänka på detta. Om du behöver hjälp, ta hjälp.


Det kan vara möjligt att du inte har tänkt på detta på det här sättet tidigare och att du behöver reflektera över det. Schemalägg tid för att göra det och se till att du definierar en plan, att du har en tydlig vision om varför du vill utveckla ditt ledarskap.


Why:et är alltid utgångspunkten, inte hur:et. När du vet ditt VARFÖR kommer HUR till dig. När du har varför och hur se till att du går hela vägen till VAD. Vad kan jag göra idag, vilket steg måste jag ta idag, hur litet det än kan verka, som kommer att hålla dig på vägen som tar dig till det ledarskap du föreställer dig.


Om du i ditt ledarskap gör saker som du alltid har gjort, kommer du att få det resultat du alltid fått. Önskar du förändring i ditt ledarskap? Önskar du en uppgradering? Gå till handling genom att komma i kontakt med Brighter Leaders.


Vad har du att förlora om du inte gör något? Du kommer att slösa bort dyrbar tid, du kommer att skjuta upp din egen utveckling och personliga tillväxt och ditt företags.


Det här är vad du däremot får genom att agera: ett nytt perspektiv på ditt ledarskap, en uppgradering, mer energi och motivation, att få saker gjorda snabbare och enklare.


Redo att gå till handling? Brighter Leaders är här för dig!

10 visningar0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page