top of page
Sök

Släpp dina begränsande övertygelser


Det är inte ditt fel eftersom ingen har visat dig hur du kommer loss, visat dig vetenskapen om hur du förändrar dina omedvetna mönster så att du kan förändra din miljö och dina resultat.


Medvetet: du önskar en förändring

Omedvetet: dina begränsande övertygelser håller dig tillbaka


Din livsstil kommer aldrig att gå dit ditt sinne inte bor. Varje förändring i ditt liv börjar i en mental bild.


Det finns ett par saker som är mycket viktiga att tänka på:

- ditt självprat

- dina förväntningar

- hantera dina känslor

- ge din hjärna det du vill ha istället för att berätta vad du inte vill ha

- tro vad du vill med övertygelse

- röra dig i en mentalvåg av säkerhet


Du måste sälja det till dig själv och tro det innan du kan sälja det till andra. Du måste säga ja till din övertygelse, inte bara till det som är bekvämt. Säg ja till vad det kan kosta att ta sig dit. Säg ett djärvt ja.


Är du intresserad eller engagerad? Om du är intresserad gör du det som är bekvämt. Om du är engagerad kommer du att göra vad som krävs.


En sak är att veta vad man ska göra en annan sak är att göra det. Vet du exakt vad som håller dig tillbaka?


När du är kongruent i tankar, känslor, övertygelser, beteenden och handlingar börjar du fokusera på vad du vill uppnå och du ser inga fler alternativ som distraherar dig.

Vänta inte på att framgången ska komma till dig, gå för framgång. Den bästa planen i världen är lite värd om du inte trycker på startknappen. Ingen annan kan klättra på framgångsstegen för dig.


Även om du har all den kunskap du behöver, alla de rätta färdigheterna, om du inte omsätter dem kommer du att stanna där du är.


Jag skulle vilja att du föreställer dig olika framtider:

  1. Du kanske tycker om att läsa det här just nu men du vidtar inga åtgärder. Vad skulle hända om 2, 4, 6 månader om du fortfarande är i samma situation?

  2. Hur skulle det kännas låt oss säga om din situation blir värre...

  3. En tredje framtid: idag är dagen du släpper dina rädslor och begränsande övertygelser som håller dig tillbaka och ersätter dem med stärkande övertygelser. Du vidtar åtgärder och börjar uppgradera ditt mindset och din kompetens så att du börjar förändra din framtid tillsammans med Brighter Leaders och all den hjälp och stöd vi ger dig.

Vilken framtid väljer du, en framtid som ser ut som din nutid, en sämre framtid eller den tredje jag beskrev: en framtid där du agerar idag. Allt du behöver göra är att säga ja till dig själv. Låt inte fler ursäkter stå i vägen för dig.


Hör av dig till Lizzie Claesson på lizzie.claesson@brighterleaders.com och boka ditt första möte.


75 visningar0 kommentarer

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page