top of page
Sök

Den kraftfulla fråganDet handlar om ditt inre ledarskap - att uppnå bättre självinsikt, fördjupa vad du känner om dig själv, förstå dina beteenden och reaktioner på människor och situationer, för att landa på denna stabila, trygga plats där du mår som bäst.


När du lyckas vara på denna mittpunkt där dina medfödda styrkor är precis på toppen utan att det blir för mycket av dem så att de tippar över och blir en last, stanna upp och ge dig tid att ta in alla intryck.


Detta skapar ett starkt minne i hjärnan så att hjärnan får lättare att hitta tillbaks dit och du medvetengör en del av de omedvetna processerna så att du snabbare kan hitta till mittpunkten.


Avsätt 10-15 min då du kan vara ostörd. Börja med att blunda och hitta din närvaro. Stabilisera din andning. Sedan skriv ner (helst på papper) alla drömmar du har, allt du skulle vilja uppnå, allt du önskar du hade.


När du har gjort detta läs igenom vad du har skrivit högt för dig själv och fråga dig själv ”varför skulle detta göra mig lycklig?”


För en fördjupad process och för att få hjälp att hitta din mittpunkt där du är på toppen utan ansträngning kommer du att behöva ett externt bollplank som kan lyssna på dig på en djupare nivå, höra vad du inte säger och vad du menar med vad du säger samt kunna ställa de rätta frågorna för att hjälpa dig uppnå bättre självinsikt, fördjupa vad du känner om dig själv, förstå dina beteenden och reaktioner på människor och situationer, för att landa på denna stabila, trygga plats där du mår som bäst.


Är du redo att prova coaching? Ta kontakt här.


49 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page