top of page
Sök

Sårbarhet och styrkaNär du som ledare visar din sårbarhet så bir du inte svagare utan starkare. Du väljer på vilket sätt du vill visa dig sårbar, eller vilken del av din sårbarhet du vill göra känd för andra och för vilka. Det finns bättre och sämre stunder att visa sin sårbarhet och personer som kan tolka din öppenhet på ett bra eller tyvärr mindre bra sätt.


Det handlar inte om att planera att visa sin sårbarhet som om det handlade om en strategi för att uppnå ett visst mål. Det handlar snarare om att visa lite mer av sin mänsklighet, visa den du är. Alla människor har sårbara sidor. Varför visa upp dem?


När vi är sårbara är vi mer i kontakt med oss själva. Att tillåta oss vara sårbara och förstå vår sårbarhet gör oss mer humana och mer kapabla att förstå andras sårbarhet. Jag förmodar att ingen vill gå runt i livet med en mask som de ständigt bär på som ska ge intryck om att allting ständigt är på toppen. En företeelse som tyvärr uppmuntras av sociala medier.


När du som ledare kan vara dig själv kan du connecta med andra på en djupare nivå och hitta den de verkligen är. Kolla under Store där du kan hitta något för dig för att skapa starkare och djupare relationer.10 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page