top of page
Sök

Produktivitet=fokus på rätt saker. Så här gör du


Den största risken för produktiviteten är alltid densamma: att jobba med fel saker. Du vet förmodligen när du fokuserar på de tre viktigaste sakerna som hjälper dig att uppnå dina mål och när du inte gör det.


Här är ett par saker du kanske vill reflektera över:


Steg 1: utöva kontroll över hur och vad du tänker. Det här handlar om att vara medveten och närvarande för vad du väljer att uppmärksamma och vilken mening du väljer att ge dina tidigare erfarenheter.


Vilka beteenden uppmuntras av din nuvarande arbetsplats? Vad kan du göra så att dina goda vanor blir enklare att bli av?


Steg 2: skapa goda vanor. Upprepningen av goda mikrovanor kommer på lång sikt att ta dig dit du önskar och vill vara. Å andra sidan kommer upprepningen av dåliga mikrovanor att vara anledningen till att du fastnar där du inte vill vara.


Identifiera tre dåliga vanor du vill släppa. Ersätt dem med tre goda vanor du vill skaffa dig.


Steg 3: få hjälp. Att göra detta på egen hand kommer att ta mycket mer tid och energi än nödvändigt. Skaffa någon i din arbetsmiljö som kan fungera som ansvarspartner.


Har du inte rätt person att stödja dig? Ta kontakt med Brighter Leaders och boka en 20 minuters gratis session för att komma igång. Vad kan du förlora? Om du fortsätter att göra saker som du alltid har gjort, kommer du att få de resultat du alltid fått.


Gå till action och gör det nu. Prokrastinering är ett resultat av rädsla. Övervinn dina rädslor så att du kan börja öka din produktivitet och tillfredsställelse i livet, enklare och snabbare än du någonsin har gjort det. Brighter Leaders uppdrag är att stärka ditt ledarskap och uppgradera dina färdigheter, så att du konsekvent vidtar inspirerade åtgärder för att uppnå dina mål och drömmar.


11 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page