top of page
Sök

När motgångar står inför din dörrHar du någonsin fått en kund att gå med på en affär, för att sedan upptäcka att investeringens omfattning ändras avsevärt när affären skulle avslutas?


När du och kunden kommer i kontakt igen för att det nu är det dags att genomföra affären säger kunden till dig: "Det här är inte längre den investeringsomfattning som vi tänker på, det är faktiskt bara en tredjedel av den ursprungliga storleken."


När du hör detta från kunden försöker du dölja din förvåning eftersom du redan räknade med den affären eftersom att ni hade skakat hand på det. Du hade redan planerat i ditt sinne hur detta skulle gynna ditt team, hur det skulle gynna företaget. Hur detta skulle ge dig resurserna att betjäna dina nuvarande kunder ännu bättre.

Som den bra säljare och företagsledare du är, ser du snabbt det positiva i den här nya situationen: affären blir inte av, men åtminstone har du en tredjedel på väg in. Du går med på att ta kontakt om ett par dagar igen och finjustera detaljerna.


Några dagar senare när du förväntar dig att finjustera, berättar kunden att han måste stämma av internt ett par saker innan ni kan gå vidare och föreslår att ni pratar igen om ett par dagar.

Så om ett par dagar kommer du i kontakt med din kund igen, bara för att höra att affären inte ens kommer att vara 1/3 av den ursprungliga storleken. Genom att prata internt insåg kunden att affären kanske inte ens kunde bli av. Vid det här laget tappar du hakan...


Det kan vara frustrerande och nedslående, särskilt när du redan har planerat för de resurser som affären var tänkt att inbringa... de investeringar du som beslutsfattare behöver göra för dina anställda, för företagets utveckling och för det bästa för dina kunder.


På Brighter Leaders förstår vi utmaningarna med att hantera känslor i affärsvärlden och vet hur man vänder motgångar till möjligheter.


Hur man ser det positiva i varje situation och hur man lär sig av allt som händer, och ser att det inte finns några misslyckanden. Misslyckanden är till för att tala om för oss att vi måste ta en annan väg.


Precis som chefen i den här berättelsen, om du har problem med att hantera dina känslor eller nå dina mål, låt Brighter Leaders hjälpa dig att förvandla dina sammanbrott till genombrott.Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas och stå till tjänst för dig!

22 visningar0 kommentarer

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page