top of page
Sök

Bästa önskningar till alla Brighter Leaders


Återigen kommer vi fram till slutet av ett år och blickar tillbaka för att sammanfatta och reflektera.

Jag hoppas att detta år också har gett dig ett oräkneligt antal saker som du kan vara tacksam för.


Jag skulle vilja uppmuntra dig att ta på dig dina utforskarglasögon och titta på både bra och mindre bra som du har upplevt. En utforskare är nyfiken på vad framgångar och misslyckanden lär honom/henne. Utforskarens glasögon hjälper dig att se den värdefulla feedback som "gömmer sig" bakom de situationer du har varit med om.


Denna feedback är "dold" för det otränade ögat, ju mer du tränar dig själv att se varje situation som en återkopplingsslinga desto mer kommer du att lära dig om dig själv och andra. Detta ger dig också möjligheten att växa på en personlig och professionell nivå och bättre hantera dina känslor.


Jag är mycket tacksam för det gångna året: för all tillväxt och överflöd som jag har upplevt i mitt företag och på det professionella och personliga planet. Jag skulle vilja rikta ett speciellt och varmt tack till alla mina fantastiska kunder, till mina affärspartners, till mina leverantörer, till mina följare och supportrar på sociala medier, till alla jag har träffat online och IRL vid olika nätverksaktiviteter.


Brighter Leaders ger bort julklappar››› till alla som vill växa och utvecklas, som vill gå från den nuvarande situationen till en ny situation som du önskar och visualiserar.


På ett personligt plan är jag engagerad i att visa vänlighet och kärlek till människorna runt omkring mig.

God jul till dig och dina nära och kära och hopp om ett fantastiskt 2022!

47 visningar0 kommentarer

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page