top of page
Sök

Attityd och inställning


Attityder är generella inställningar till situationer eller beteenden. Attityder är ganska stabila över tid och har en känslomässig dimension, vilket får dig ofta att agera på ett visst sätt.


Det finns säkert attityder hos dig som du gillar och gynnar dig. Det kan också finnas attityder som du inte gillar eller som hindrar dig från att komma dit du vill.


Det finns attityder som är inlärda, de kommer från dina tidiga år och det finns de som har kommit senare i dit liv genom de människorna du interagerat med, de miljöerna du rört dig inom och de situationerna du varit i.


Det finns ett antal olika verktyg för att enklare identifiera vilka attityder som hjälper dig att utvecklas, ha positiv energi, må bra samt ha koll på dina blinda fläckar och mentala hinder.


Hur kan du förändra de attityder du inte giller hos dig? Hur kan du hjälpa andra i din närhet, på jobbet eller privat, att bli medvetna om attityder som inte gynnar dem?

Brighter Leaders hjälper dig att välja positiva inställningar som tar dig dit du vill genom att utveckla dig som ledare. Kika på olika alternativ som finns tillgängliga för din utveckling.


152 visningar0 kommentarer

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page